Director web pentru optimizare site


inscrie acum site-ul tau in directorul web www.bln.ro

Meniu principal

Acasa
Adauga site in categoria Softuri
Site-uri noi
Ultimele propuse (in aprobare)
Contact

Cauta in director


Informatii director

Webmasterii isi optimizeaza paginile web pentru a avea un pagerank mai mare la rezultatele din motoarele de cautare. Motivul este pur si simplu pentru a creste traficul pe acea pagina web, si pentru a obtine destule referinte pentru a fi cunoscuta pe internet.
O modalitate simpla de a obtine acest lucru este de a adauga pagina web in cat mai multe directoare web. Mediul online are o multitudine de tehnici de a ridica orice fel de business. Din acest motiv exista o mare cerere de creatie website-uri si design. Continutul si designul unui site sunt la fel de importante ca si dezvoltarea acestuia. Din milioanele de site-uri care sunt in competitie cu al tau trebuie sa te prezinti in fata audientei foarte bine.
Directoarele web sunt pagini de internet care detin linkuri cu o singura cale, ale tuturor site-urilor aditionale, si sunt aranjate in concordanta cu diferite categorii cu care au legatura. Exista doua tipuri de directoare web care se gasesc. Unul dintre acestea aplica diferite taxe, pentru a fi adaugate paginile web, iar aparitia linkului este automata. Iar al doilea tip de director este fara plata, in functie de marimea acestuia, aprobarea linkului tau poate dura pana la sase luni.
Avantajele adaugarii in directoare web vin in timp, deoarece site-ul va creste in popularitate gradual, in timp ce din ce in ce mai multe persoane intra pe site-ul tau.
Aceasta tehnica de a creste popularitatea site-ului este printre cele mai utilizate la ora actuala deoarece sta la baza cresterii Pagerankului. Insa pe langa numarul de linkuri spre site-ul tau, motoarele de cautare bineinteles ca determina pagerankul si dupa alte criterii.

Statistici

10
136
979
26
897
0
: 1879
: 11
: 7
: 3
: 1
: 1
: 0
: 0
: 0
: 0
: 0

Recomandari